იტალიური სამზარეულოს მსოფლიო კვირეული III – 2018

18 ნოემბერი, 2018

იტალიური სამზარეულოს მსოფლიო კვირეული წელს  მესამედ იმართება და მოიცავს 19-25 ნოემბრის პერიოდს. კვირეულის  მიზანია, ხელი შეუწყოს იტალიური სამზარეულოსა და აგრო-სასურსათო პროდუქციის უცხოეთში პოპულარიზაციას და უკეთ წარმოაჩინოს “Made in Italy-ს”, როგორც  სავაჭრო ნიშნის და იტალიური კერძებისა და კვების პროდუქტების განმასხვავებელი მახასიათებლები:  გემო, ხარისხი, იდენტობა,  ბიომრავალფეროვნება და სხვა.

თბილისში კვირეულთან დაკავშირებით მთელ რიგ ღონისძიებებთან   ერთად მიმდინარეობს კამპანია: “იტალიური გემო გამორჩეულია”, რომელიც “იტალიური გემოს” უკეთ წარმოჩინებას გულისხმობს. რესტორნების და სხვა კვების ობიექტების, სუპერმარკეტების და სასურსათო მაღაზიების ჩართულობით და მათი მხრიდან წამახალისებელი აქციების შეთავაზებით,  მომხმარებლებს  შესაძლებლობა აქვთ  კიდევ ერთხელ დააგემოვნონ და უკეთ გაეცნონ იტალიურ გემოს.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *